Júlia i Marc els protagonistes d’uns llibres infantils meravellosos

Os presento la colección de libros Curiosa Rita dirigida a niños de entre 2 y 5 años de edad.

Si voleu una col·lecció de llibres infantils, en valencià (o castellà), fets amb amor i tendressa. Marc i l’Ombra; Júlia i el Vent; i Júlia, Marc i la Pluja, són ideals per als vostres xiquets. Valors, educació, diversió, i unes aquarel·les precioses. Ací els podeu comprar amb descompte: https://www.edicionesllumdelluna.com/tienda/…

Al tratarse de cuentos dirigidos a edades tempranas están escritos con un lenguaje sencillo, con las letras en mayúsculas facilitando así el lenguaje oral. Las preciosas ilustraciones en acuarela realizadas por Beatriz Adela nos transmiten dulzura y de este modo nos sentimos acogidos con cada historia.

La imaginación, la creatividad y la curiosidad, serán los complementos necesarios para compartir estas bonitas historias.  

La col·lecció ‘Curiosa Rita’ vos encantarà. Tres llibres, tres històries, i tres protagonistes que descobrixen conceptes com la pluja, l’ombra i el vent. En castellà i en valencià, són el regal ideal per al Nadal. Aquarel·les meravelloses, pensats per als menuts de la casa i plens de detalls que vos enamoraran.

Si aconseguim entre tots que els infants deixen un poc de banda les pantalles i s’apropen a la lectura, haurà valgut la pena l’esforç.

Ací podeu comprar els llibres amb descompte

Llibre a llibre:


JULIA Y EL VIENTO

Es invisible, es fuerte, aparece inesperadamente y a mucha gente le molesta. El viento es el protagonista de esta historia de amistad.

JÚLIA I EL VENT

És invisible, té molta força, apareix inesperadament i a molta gent li molesta. El vent és el protagonista d’esta historia d’amistat.

Foto de Julia y el Viento de la web www.lasmanosdemama.es

MARC Y LA SOMBRA

Que una sombra te persiga todo el día puede ser un incordio o convertirse en una magnífica oportunidad para divertirse.


MARC I L’OMBRA

Que una ombra et perseguisca tot el dia pot ser molt molest o convertir-se en una magnífica oportunitat per a passar-ho d’allò més bé.

Foto del llibre Marc i l’Ombra

JULIA, MARC Y LA LLUVIA

Las tormentas nos quitan las ganas de salir de casa, pero eso tiene solución. Gracias a su amiga Rita, los hermanos Julia y Marc aprender a disfrutar de los días lluviosos.


JÚLIA, MARC I LA PLUJA

Les tempestes en lleven les ganes d’eixir de casa , però això té solució. Gràcies a la seua amiga Rita, els germans aprenen a divertir-se els dies plujosos.

Foto del llibre Júlia, Marc i la Pluja

También hemos creado una guía pedagógica que acompaña al libro y que se puede descargar de manera gratuita:

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.