Humor, Recomendaciones, Valencia

RESERVA JA «EL BESTIARI VALENCIÀ» EN PREVENDA

 

JA POTS RESERVAR «EL BESTIARI VALENCIÀ»

Des de hui pots ja adquirir en prevenda «El Bestiari Valencià» el nou llibre de Vicent Marco i Raúl Salazar. No pararàs de riure reconeixent les bèsties autòctones analitzades i dibuixades en 200 fulles plenes de bon humor. A més com a oferta de llançament podeu aconseguir 6 xapes exclusives si demaneu abans del 14 de desembre el vostre exemplar dedicat.

RESERVA EL TEU EXEMPLAR

Entre la fauna i flora valenciana hi ha molts aborígens genuïns, alguns perillosos, altres verinosos, en tenim també espècies protegides, plagues i exemplars en perill d’extinció. No patiu, podeu reconéixer a tots els integrants de l’hàbitat valencià entre les pàgines d’este llibre. Un bestiari que descriu amb text i imatges als diferents i variats pobladors d’esta terra tan heterogènia. Segur que coneixes a molts dels membres de la fauna autòctona, fins i tot potser tu, sigues ja alguna de les quaranta bèsties que formen part de l’ecosistema valencià més divertit.

RESERVA ACÍ :  http://www.vicentmarco.com/tienda/

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.