RESERVA JA «EL BESTIARI VALENCIÀ» EN PREVENDA

 

JA POTS RESERVAR «EL BESTIARI VALENCIÀ»

Des de hui pots ja adquirir en prevenda «El Bestiari Valencià» el nou llibre de Vicent Marco i Raúl Salazar. No pararàs de riure reconeixent les bèsties autòctones analitzades i dibuixades en 200 fulles plenes de bon humor. A més com a oferta de llançament podeu aconseguir 6 xapes exclusives si demaneu abans del 14 de desembre el vostre exemplar dedicat.

RESERVA EL TEU EXEMPLAR

Entre la fauna i flora valenciana hi ha molts aborígens genuïns, alguns perillosos, altres verinosos, en tenim també espècies protegides, plagues i exemplars en perill d’extinció. No patiu, podeu reconéixer a tots els integrants de l’hàbitat valencià entre les pàgines d’este llibre. Un bestiari que descriu amb text i imatges als diferents i variats pobladors d’esta terra tan heterogènia. Segur que coneixes a molts dels membres de la fauna autòctona, fins i tot potser tu, sigues ja alguna de les quaranta bèsties que formen part de l’ecosistema valencià més divertit.

RESERVA ACÍ :  http://www.vicentmarco.com/tienda/

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.