La patrulla canina

 

No vos vaig a parlar dels dibuixos animats més de moda entre els xiquets, els que han centrat la major part dels regals de reis. Vos vaig a parlar de la mesura de l’Ajuntament de València de reprendre la normativa municipal que permet multar als propietaris d’animals que no arrepleguen les seues deposicions. La veritat és que València no és una ciutat especialment neta, i els cagallons dels gossos omplin els nostres carrers. Falten llocs per a que els propietaris puguen passejar als animals, i per a que els gossos puguen córrer lliurement. Però també cal conscienciar als propietaris de què no poden deixar el pastís en mig del carrer. Dit açò, ara jo em pregunte, en cas que hi haguera policies que es dedicaren a controlar als propietaris dels animalets, quin nom els ficaríem?. Som prou faltonets els valencians, i de segur que li trauríem bona cosa de bromes i malnoms. Jo per si de cas, m’avance als esdeveniments i vaig proposant malnoms per a la «Patrulla Canina».

canina

El CACA (Comando Anti Cagallons d’Animals).

Les sigles no poden ser més explícites, i el nom reflectix a la perfecció la seua funció. Ací tenim l’eslògan “El CACA és una organització que lluita pel teu benerstar, col·labora amb el caca, i acaba amb esta merda”.

DEFECOPS

Fiquem-li música: “Bad boys, bad boys, som els defecops, som els defecops i no caga ningú”. Estos haurien d’anar de negre, en pla perdonavides. Els Defecops són durs, implacables, i estan en forma per a perseguir entre els barris residencials als gossos que fugissen de les sancions.

Patrulla Cagalló

Esta opció va guanyar en l’enquesta de Twitter. La Patrulla cagalló recorre els carrers a la recerca de l’infractor, si et trobes amb ells, podràs dir “Ara sí que m’ha cagat”.

Comando Fem

“Comando Fem, Comando Fem, sempre alerta el comando fem”, la cançó la tenen fàcil, i el uniforme de camuflatge amb la cara pintada tipus Rambo, els aniria que ni pintat.

caca 2

FBI (Federal Bonyiga Investigation)

Estos aniríem en pla elit policial, amb cotxes de llunes tintades, micròfons ocults per a vigilar a la tia Amparín, per si li conta a la veïna en secret on fa les deposicions la seua gosseta Missy. I està clar que anirien arreplegant bonyigues per a fer la prova d’ADN i reconstruir l’escena del crim.

KGueBé

I si el FBI és la versió americana, el KGueBé seria la versió russa. Molt més dura i implacable, més soviètica. Si el gos caga en un lloc no autoritzat, t’enviaran a Sibèria o en el seu defecte a Utiel a un camp de concentració, de conscienciació per a què no es torne a repetir.

Els Caçaescrements

Tratges ben xulos i unes motxilles, com les de polvoritzar, que puguen aspirar les merdes que es troben pel carrer. Els Caçaescrements anirien de 4 en 4 en camarilla, i amb unes furgonetes tope gama en busca de què no quede solt cap excrement.

cacamada

Femeral Polizei

Estos són més quadriculats, així que pesarien cada caguerà incautada, i en relació al pes de la mateixa aniria la multa. Uns policies amb males puces.

Brigada Caguerà

“La brigada caguerà mai es detindrà, tot gosset i tota gossa, en el seu lloc cagarà”. Sense paraules.

Els Cagabinieri

Un policies molt ben vestits, sempre impecables i amb ulleres de Giorgio Armani. Ells no netejarien res, però la multa te la ficarien a crits de “Senyora, no puc fer altra cosa, que multar-la”, mentre mouen les dos manetes i pensen “Ma que merda”.

Patrulla Canina

El nom més infantil, el més xiquet-friendly, el més amable. Ara s’acabà això de vendre merchandising de la Patrulla Canina original, perquè perdrien tot el seu glamur. Però els xiquets estarien encantants amb estos nous policies.

Es Caga Allà

La versió valenciana de Scotland Yard, molt educats, però amb multes que al canvi et deixen baldat. En compte d’un bombí, durien un barret de palla, i el seu lema seria “No cagues ací, es caga allà, per favor, sigues educat”.

gosEn definitiva, a vore si a València, que és una ciutat plena de gossos, els propietaris tenen més opcions per a gaudir de la seua mascota amb tranquilitat. I a vore també si els que passegem per la ciutat no hem d’anar esquivant les mines anti-sabates.

PD. Gràcies als sugeriments dels tuiters!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.