Les xarxes socials donen la possibilitat a molta gent de tindre veu i donar la seua opinió en públic. Com passa en la societat, hi ha de tot. Per això cal destacar a eixes persones anònimes que des del seu telèfon i el seu ordinador omplin el Twitter i el Facebook de rialles. Supose que els valencians que utilitzeu Twitter i Facebook ja el coneixereu, però per si de cas volia presentar-vos a @suecanismes. Un suecà irònic, irreverent, socarrò, i faltonet que ompli les xarxes socials de «burraes» molt valencianes, semple plenes de trellat. Podeu trobar-lo al Facebook i repassar les seues aportacions, o al Twitter, i no feu cas de les faltes d’ortografia. Com a mi em fa molta rissa, i perquè vos feu una idea de l’humor d’este gran comunicador riberenc 2.0, he fet una selecció d’alguns dels seus millors xiulits al Twitter.